به پورتال جدید شبکه دفتر کارآفرینی دانشگاه خوش آمدید. نظرات و پیشنهادات خود را می توانید از طریق لینک تماس با مدیر سایت، ارسال نمایید. ::: هنگامی که از چیزی می ترسی، خود را در آن بیافکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی از خود آن بدتر است .امام علی (ع) :::: تردیدهای ذهنی امروز تنها مانع تحقق آرزوهای فردای شماست.:::: آینده از آن کسانیست که فرصت ها را قبل از نمایان شدن می بینند.

.

نهمین جشنواره ملی امتنان از کارآفرینان برتر سال 92

نهمین جشنواره ملی امتنان از کارآفرینان برتر سال 92 با هدف ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری و ایجاد فضای تعامل و همکاری میان فعالان عرصه های مختلف اقتصادی در سه بخش صنعت، کشاورزی و خدمات و زیر بخش های مذکور برگزار می گردد. متقاضیان واجد شرایط می توانند از طریق سایت www.karafarinanebartar.ir و تا تاریخ 27/1/93 اقدام به ثبت نام نمایند.

ساعت : 12:20 -  روز  : سه شنبه  - 26 /  1 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :746

انتخاب پرتال برتر