به پورتال جدید شبکه دفتر کارآفرینی دانشگاه خوش آمدید. نظرات و پیشنهادات خود را می توانید از طریق لینک تماس با مدیر سایت، ارسال نمایید. ::: هنگامی که از چیزی می ترسی، خود را در آن بیافکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی از خود آن بدتر است .امام علی (ع) :::: تردیدهای ذهنی امروز تنها مانع تحقق آرزوهای فردای شماست.:::: آینده از آن کسانیست که فرصت ها را قبل از نمایان شدن می بینند.

ویژگی های روانشناسی کارآفرینان

سازمان های عصرحاضر با تحولات و تهدیدات گسترده بین المللی روبرو هستند. تضمین و تداوم حیات و بقاء سازمان ها نیازمند راه حلها و روشهای جدید مقابله با مشکلات است که به نوآوری و ابداع , خلق محصولات , فرآیندها و روشهای جدید بستگی زیادی دارد . یکی از نقشهای اصلی مدیران نقش کارآفرینی آنهاست . کارآفرینان به عنوان موتور حرکت توسعه اقتصادی محسوب می شوند در واقع کارآفرین عامل اصلی ، ایجاد خلاقیت و نوآوری است.
از آنجایی که خلاقیت و نوآوری و توان کشف فرصت های جدید از بارزترین ویژگیهای کارآفرینان است و ازآنجا که اصولاً خصوصیات روانی-رفتاری این گونه افراد( ازقبیل استقلال طلبی ، نیاز به پیشرفت , ریسک پذیری و ... ) وماهیت طبیعی نوآوری ، شرایط خاص و متفاوتی را می طلبد , لذا شناخت ویژگی ها بستری مناسب برای جذب و رشد کارآفرینان است که اولین قدم و اساسی ترین مساله است.
باتوجه به ویژگیهای کارآفرینان که شامل توفیق طلبی ، مرکز کنترل,ریسک پذیری ، نیاز به استقلال , خلاقیت و تحمل ابهام است بطور مختصر به تعریف هرکدام ازآنها می پردازیم:

1.نیاز به توفیق عبارت است از تمایل به انجام کار در استانداردهای عالی جهت موفقیت در موقعیتهای رقابتی.

2. عقیده فرد نسبت به این که وی تحت کنترل وقایع خارجی می باشد را مرکزکنترل می نامند.

3. ریسک پذیری عبارت است از مخاطره های معتدل که می توانند از طریق تلاشهای شخصی مهارشوند.

4. نیازبه استقلال ازویژگیهایی است که به عنوان یک نیروی بسیار برانگیزاننده مورد تأکید واقع شده است . تمایل به استقلال ، یک نیروی انگیزشی برای کارآفرینان معاصراست ، لذا آزادی عمل ، پاداش دیگرکارآفرینی است . درواقع نیازبه استقلال ، عاملی است که سبب می شود تا کارآفرینان به اهداف ورویاهای خوددست یابند.

5.  خلاقیت همانا توانایی خلق ایده های جدید است که این ایده ها ممکن است به محصولات یا خدمات جدید نیز منجر شوند . در واقع خلاقیت نیرویی است که درپس نوآوری نهفته است.

6. قدرت تحمل ابهام عبارت است از پذیرفتن عدم قطعیت به عنوان بخشی از زندگی ، توانایی ادامه حیات با دانشی ناقص دربارة محیط و تمایل به آغاز فعالیتی مستقل بی آنکه شخص بداند آیا موفق خواهدشد یاخیر.

ساعت : 9:57 -  روز  : شنبه  - 30 /  9 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1430

انتخاب پرتال برتر