به پورتال ستاد دانشگاهی کارآفرینی و اشتغال دانشگاه خوش آمدید.

معرفی کتابهای کارآفرینی

کارآفرینی پیشرفته

نویسنده: محمود احمد پور داریانی،علی ملکی

تعداد صفحات: 417 برگ

نمونه متن : یکی از ویژگی های بارز کارآفرینان موفقیت چشم گیر آنان است.همه افراد جوامع مختلف به کارآفرینان به عنوان نماد موفقیت خود می نگرند.اما آیا تا به حال با خود اندیشیده اید که آنها چگونه به این موفقیت ها دست می یابند.

هنرآغاز

نویسنده: گ.کاوازاکی

تعداد صفحات: 267 برگ

نمونه متن : در همه دوره زندگی خود ،ایده ای در سر دارید و نمی دانید از کجا و چگونه آغاز کنید.چگونه می توان یک ایده بزرگ را عملی کرد؟

کسب و کار خانوادگی

نویسنده: محمود احمد پور داریانی،مهدی سمیع زاده

تعداد صفحات: 122 برگ

نمونه متن : یکی از انواع رایج کسب وکارها ،کسب وکارهای خانوادگی می باشد که به دلیل عدم شناخت ماهیت و اهمیت آن توجه کمتری بدان شده است.از اینرو این کتاب به عنوان یکی از اولین گامهای مطالعاتی و تحقیقاتی در این زمینه است.

تئوریهای کارآفرینی

نویسنده: محمود احمد پور داریانی،محمد کاظم نصیری

تعداد صفحات: 298 برگ

نمونه متن : تغییر و تحولات دهه های اخیر به قدری عمیق و سریع اتفاق افتاده که تمامی ابعاد زندگی تحت تاثیر آن قرار گرفته است.در این شرایط،نقش کارآفرینان به عنوان موتور توسعه بسیار بارزتر از گذشته نزد دولت مردان است.

کسب و کار جوانان

نویسنده: محمود احمد پور داریانی

تعداد صفحات: 266 برگ

نمونه متن : این کتاب این امکان را به شما می دهد تا ابزارهای مناسب برای کارآفرین شدن و مالک کسب وکار خود بودن را بیا بید اغلب مردم توجهی به کسب وکارهایی که می توانند صاحبان آنها خودشان باشند ندارند .

دفتر کارآفرینی

ساعت : 9:36 -  روز  : پنج شنبه  - 28 /  9 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :8473

طرح روز